KÉT FUNKCIÓS MOSHATÓ PELENKÁK

MOSHATÓ PELENKA - NATURE

Azért Babambino, mert több funciós.
A pelusok szuper designenal rendelkeznek, szeretem a letisztult formákat. Ami hatalmas előny, az a rendkívüli nedvszívó képesség a dupla bambusz betéteknek köszönhetően. Sokat pisilő 4 hónapos kislányomnál remekül tartott 12 órán keresztül. Pedig még nincs is bejáratva.
Az ára magyar viszonylatban nem drága, a többihez képest úgy, hogy tartalmazza a betéteket is. Nem érdemes a kínai tesókkal összehasonlítani, hiába szerezhető be olcsón. A minősége szerintem jobb mint a kínai társaké. Habár nekünk megvan már a készletünk az olcsó kínaikkal, de ennek ellenére tuti fogok rendelni még a közeljövőben Babambino pelust☺ csak legyen készleten😊
És várjuk a további csodás mintát😀

Gebei-Fazekas Anna

MOSHATÓ PELENKA - BOTANICAL GARDEN

Elégedett vagyok.

Még várandós vagyok, de mindenképp szeretnék a születendő gyermekemnél mosipelust használni.
Kisebb tájékozódás után döntöttem úgy, hogy babambino kezdőcsomagot rendelek,mert bíztam a magyar minőségben ês a pelenkák designja is megtetszett.
A pelenkákon és a betéteken is látszik a minőségi anyaghasználat,mert a külseje, a zsebe valamint a bambusz betétek is nagyon puhák.

Anonymous

MOSHATÓ PELENKA KEZDŐCSOMAG (3 DB)

Hónapokkal ezelőtt néztem ki a pelusokat, első olvasásra tudtam, hogy ezt fogjuk kipróbálni.

Még kismamaként leltem rá az oldalra és amint elolvastam minden információt, tudtam, hogy ezekkel a pelusokkal fogjuk kezdeni a mosipelusozást. Teljesen kezdőként nagy segítség volt, hogy minden tudnivaló megtalálható az oldalon és a környezetvédelem is ennyire hangsúlyos szerepet kap.
Végül a kislányunk születése után bele is vágtunk a kezdőcsomag megrendelésével.
Első gyermekes szülőkként az eldobható pelus használata sem sokkal egyszerűbb, így nem okozott gondot a mosipelusok használata. Amellett hogy nagyon szépek, az anyaguk is nagyon pihe-puha. Próbáljuk minimalizálni az eldobható pelusok használatát, így rendeljük is a következő adagot :)

Bíró Gabriella

MOSHATÓ PELENKA BÁTOR CSOMAG (6 DB)