babambino mosható pelenkÁK

mosható pelenka - nature

“Optimális szélesség, hatalmas nedvszívó képesség.

Azért Babambino, mert több funciós. A pelusok szuper designenal rendelkeznek, szeretem a letisztult formákat. Ami hatalmas előny, az a rendkívüli nedvszívó képesség a dupla bambusz betéteknek köszönhetően. Sokat pisilő 4 hónapos kislányomnál remekül tartott 12 órán keresztül. Pedig még nincs is bejáratva. Az ára magyar viszonylatban nem drága, a többihez képest úgy, hogy tartalmazza a betéteket is. Nem érdemes a kínai tesókkal összehasonlítani, hiába szerezhető be olcsón. A minősége szerintem jobb mint a kínai társaké. Habár nekünk megvan már a készletünk az olcsó kínaikkal, de ennek ellenére tuti fogok rendelni még a közeljövőben Babambino pelust☺ csak legyen készleten😊 És várjuk a további csodás mintát😀

Gebei-Fazekas Anna

mosható pelenka - BOTANICAL GARDEN

“Végre egy magyar vállalkozás, amely ennyire fellép az eldobható pelenkák ellen. Bárcsak többen tennék.. Gratulálunk nektek, minket meggyőztetek!! A pelenkák nagyon jó minőségűek.”

Török Ágnes

mosható pelenka - kezdőcsomag

“Hónapokkal ezelőtt néztem ki a pelusokat, első olvasásra tudtam, hogy ezt fogjuk kipróbálni.

Még kismamaként leltem rá az oldalra és amint elolvastam minden információt, tudtam, hogy ezekkel a pelusokkal fogjuk kezdeni a mosipelusozást. Teljesen kezdőként nagy segítség volt, hogy minden tudnivaló megtalálható az oldalon és a környezetvédelem is ennyire hangsúlyos szerepet kap.
Végül a kislányunk születése után bele is vágtunk a kezdőcsomag megrendelésével.
Első gyermekes szülőkként az eldobható pelus használata sem sokkal egyszerűbb, így nem okozott gondot a mosipelusok használata. Amellett hogy nagyon szépek, az anyaguk is nagyon pihe-puha. Próbáljuk minimalizálni az eldobható pelusok használatát, így rendeljük is a következő adagot :)”

Bíró Gabriella